ALIŞVERİŞ SEPETİ
Sepetiniz boş
Net Miktar: 100 gr.
Organik yetiştirilmiş ve ağaçlardan özenle seçilmiş Valencia portakalları, on beş gün dış ortamda bekletilerek, dış kabuğundaki asitin uçması sağlandıktan sonra ince dilimlenerek, yarı güneş, yarı gölge teraslarda kurutma ranzalarında serilerek, rüzgarda kurutulur. İşleme sürecinin hiçbir aşamasında katkı maddesi kullanılmaz. %100 organik ve sadece portakaldır.
Bu çikolata bar için, fermente edilmiş ve güneşte kavrulmuş organik kakao çekirdeklerini Madagaskar’da Bejofe Estate’den getirdik. Bu çekirdekler tek tek seçilip elde ayıklandı. Orta kavruldu. Kabuklarından ayrıştırıldı. Konçlandı. Temperlendi. Butterfly Chocolate organik portakalları işte bu %80 Madagaskar çikolata ile birleştirdi.