BUTTERFLY CHOCOLATE, İLBAHAR – YAZ KOLEKSİYONU İLE GÜNEŞİ SELAMLIYOR!

29-05-2024 14:51
 BUTTERFLY CHOCOLATE, İLBAHAR – YAZ KOLEKSİYONU İLE GÜNEŞİ SELAMLIYOR!

Artizan çikolatada 20 yılı deviren Butterfly Chocolate, haute-couture anlayışıyla çıkardığı koleksiyonlarına bir yenisini ekledi. Butterfly’ın 2024 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, iki yeni lezzetle birlikte çikolataseverlerin beğenisine sunuldu.

Bean to bar çikolatanın Türkiye’deki öncüsü Butterfly, yeni mevsimi selamlayan koleksiyonunda, özenle hazırladığı çikolatalarını özgün reçetelerle buluşturmaya devam ediyor. Koleksiyonda, Butterfly favorilerinden %100 Gana Kuru Üzümlü Rocher, ödüllü %80 Madagaskar, özel dokusuyla Karamelli Kornfleksli Rocher ve imza lezzetlerden %69 Gana Krep Dantel ile koleksiyona özel hazırlanan ferahlatıcı Lime Karamel ve Frambuaz Çubuk Badem Kornfleks Rocher yer alıyor. Ayrıca yaza özel pastalar da koleksiyonda  

Çekirdekten çikolataya, tüm aşamaları titizlikle takip ederek ürettiği lezzetlerle, Türkiye’nin uluslararası alanda ilk kez ödül alan çikolatalarını üreten Butterfly Chocolate, yeni keşifleri koleksiyonlarıyla kucaklıyor. İlkbahar ve yazın neşeli ruhunu yansıtan yeni koleksiyonuyla da tüm çikolataseverleri sevindiren Butterfly, yaza özel pastalarıyla da dikkat çekiyor.

Butterfly Chocolate’ın yeni İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Butterfly Chocolate şubelerinde ve butterfly.com.tr adresinde.  

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.